საქონლის ხორცის და საქონლის ხორცის პროდუქტების ეტიკეტირების წესი დამტკიცებულია

საქართველო, თბილისი - 13:34 | 04.03.2016
ნანახია: 1540

მთავრობამ "ტექნიკური რეგლამენტის - საქონლის ხორცის და საქონლის ხორცის პროდუქტების ეტიკეტირების წესი" დაამტკიცა. სავალდებულო ეტიკეტირების სისტემამ უნდა უზრუნველყოს კავშირის დადგენა ერთის მხრივ ტანხორცის, ტანხორცის მეოთხედსა და ხორცის ნაჭრებსა, და მეორეს მხრივ, ცალკეულ ცხოველსა ან ცხოველთა ჯგუფს შორის, ასევე ეტიკეტზე განთავსებული ინფორმაციის სარწმუნოობის (უტყუარობის) შემოწმების შესაძლებლობა.




არქივი

მოგვძებნე Facebook-ზე